Wednesday, 19 September 2012

Tuesday, 10 April 2012


Long Distance Relationship... Why?????!!$@#%$



 Jadi kesimpulannya, pada saya la kan saya tak kesah..macam Aiman bilang Aiman tak Kesah... risiko tetap risiko, dekat @ jauh tu semua bergantung pada hati masing².. biarlah kita bercinta sebelah umah tp klu bukan dia jodoh kita nah nda juga bole..kan..kan.. Doa, Usaha, Sabar, Setia, Percaya, Cinta, Rindu, Suka, Sayang, Suka Duka bersama.. apa lagi semualah bha..semua itu mesti siap sedia ada ( walaupon saya terkurang salah satu dr semua tu ) well, tak smua sempurna kan..Jgn risau lalui jer hidup klu bilang barat barat la..klu selatan selatan la..Janji Cinta berlandaskan Ajaran Islam..kekekekeke...mcm utazah suda..wateva, Janji hidup masing²  suda pandai pikir bilang Nabil Lu Pikir la sendiri...



Hati saya Dunia saya segalanya saya.. macam kamu juga kan mesti kamu bilang begini Suka Hati Saya la Bha..kan..kan.. kamu pon pernah ckp begitu kan.. Jauh @ Dekat terima seadaanya semoga itulah yg terbaik untuk KITA ;-))

Salam Sayang untuk semua -->  RARA... daaaaaaa

Monday, 20 February 2012

Sayang Kinabalu
04 Feb - 05 Feb 2012

Apa yang menarik kali ini percutian ini tidak di rancang pon alhamdulillah semua orang bergembira ;)
Sepa punya plan la ni kan..kan...hahaha GILAK! mmg GILAK... huhuhu pernahkah anda di datangi oleh kawan beberapa jam kemudian anda dan kwn2 anda berada d tempat yg jauh dr tempat anda..wakaka..apa aku merepek ni skema tol!

Nah..walaupon tak cukup forum kami semua happy2 jak, memandangkan ini jak yg sgt free time tu jd angkut trussss.... buat yg tak dpt join next trip siap sedia klu dpt invition jalan truss..trusss..trusss...Miss u all Teletabish! 


 1st time aku tengok muka dorang ni semua baru bangun tido..hakhakhak mata panda semua ( aku mata kucing kot ) huhuhu.... suda la baru bgn trusss trusss makan megi..Nah! ini kali la kelaparan sebab sejuk 

mau tau kenapa mata drg jd begini??? nah tgk gambar dibawah ni..skoll down lg..pandai2 la fikir wakakakaka

Percutian 2hari 1 malam ni ni byk juga tempat yg dijelajah, contohnya melawat sedara drg ni Lembu di Mesilau ...Nice mcm d New Zealand kunun...kunun jak la... pedahal macam d KK...ni gambar² yg smart jak aku upload yg lain aku simpan dalam simpanan aku la..ni jak yg bole dikongsi tgk la..trussss tgk ya :)

 Sebelom balik sempat lg melawat tempat² seperti Poring ( teda gambar sebab time mandi tak bole snep² )jd ini jak yang ada ;)


Gambarajah dibawah ini ditaman bunga² Cinta...wakakakaka santik & segar bunga² dsini jd apalagi snep laaaaaaaaaaaa.....



Akhir sekali panjang juga suda ayat ni kan.....nah paling last kami bertuah dapat tengok pemandangan ini dari jauh tp kelihatan seperti sangat dekat ... Kenangan bersama RARA,FAZILAH,SYAZWANI,ODETZ,ZAKIAH

Thanks My Girlfriend's ..muaahhh ;)

 



 

Monday, 30 January 2012

I hear You Speak, But I Do Not See Your Face


For today i am Lost,
My Mind playing trick
Am I here? Am I real?

I feel I am Invisible,
yet I feel so hurt
No one can see or feel my pain
Yet the blood Runs warm through my veins
Who goes there? I heard u call....
just the voice willing me to fall
into the trap of  Loneliness and despair
I try to hold my Head high and I try not to care.

Sometimes it become far to much
the Pain, the voice and as much
is it too much to ask, I just want to be Free
just Open me Up with that little silver Key.

I am but One, in this things u call LIFE
I have to be strong and resist the Knife.










Thursday, 26 January 2012

Wednesday, 25 January 2012

Suprize Besday to ARINIE

21 Jan 2012

Bertuahnya dapat seprize kan kawan², diseprize kan awal 3hari dr tarikh dalam surat beranak dia encik ARNI AMAT aka ARINIE org yg sgt byk cerewet ..wakakaka muka dia xseprize pon tak terkejut pon...di buat muka biasa jak hahaha mengkali dia penat bha tu menyanyi terlebih awal dlm bilik K-BOX...
Plan menjadi ka? mesti lah jadi..dia xsangka kami ada dsana juga ..Plan dr Puan Nurul,Linda & Wani..sy ikut² jak just memeriahkan suasana....paling happening bila Cik Linda dendangkan lagu Billionare untuk kami smua d BB Cafe gaya Street sgt pandai itu artis nyanyi...yg sy nda tahan perut bila c Linda kenakan ARINIE wasabi..wakakaka mau nda tahan ketawa..wakakakaka kejap bg sy ketawa duluan wakakakakaka Arinie ingat itu daging yg dsumbat oleh Linda ke mulutnya rupanya WASABI..terlihat kembang kempis hidung Beliau d situ..hahahaha  Teda hadiah untukmu hanya mampu memberikan ini :)) dan menjadi seorang teman kpdmu,maaf jika ada yg terkurang/terkasar/ter..ter...sepanjang majlis berlangsung dr sy RARA :)


Suda TUA encik Arni kita neh... apapon wish u all the best semoga success dlm kerja/hidup & cinta..semoga panjang umur di murahkan rezeki

Happy Birthday To u ARNI AMAT


Chinese New Year 2012


Ramai orang termasuk kami yg meramaikan Tamu Gaya Street, Cantik lg Cantik dgn kehadiran minah² kecoh...pertemuaan yg tak disangka-sangkan..mcm jejak kasih la pulak..kuikuikui 
Pada mula hanya 3org jak yg mau berjumpa tgk² mak aiiiii satu group terus..wakakakaka lepas 1 dtg 1 lg...maklum la bukan tak mau inform yg lain ni mereka selalu shj BIZI membusykan diri drg jd asal ajak jak ada jak.....jd senangnya pegi dulu pastu update sepa yg ada d sekitar KK angkut jak..wakakakakaka nah mereka² ni pon kawan² sy juga, kawan kpd c kawan =)

Pemandangan waktu siang hari..hari siang belom ada kedai buka ;)
 
Mesti kamu tanya kan apa kami buat d Tamu Gaya Street...alaaaa kawan xkan kami mau buat show mmg la jalan² cari makan bha tp bukan setakat makanan mcm² ada haiwan pon ada jual tau...kami jalan..jalan...terus jalan lagi klu kami nmpk barang yg lawa kami beli la klu nda ada kami minum NESCAFE FREE hahahahahaha ...sgt memalukan eeiii bikin apa malu brg FREE sepa nda mau...terus kami suda penat jalan mcm besa nda SAH klu nda bergambal.....Nice View with Nice Girl's just a round the Corner ;)
 
 Barisan Minah Kecoh : Qia ( Izzah), Linda ( Lindan), Zel ( teda nama samaran), Wani ( Nemo 1), Rara ( malu teda juga la), Leyna ( kau! sambil tunjuk diri sendiri ), Odet'z ( Nemo 2) roger..roger...out

 
 Riang ria bersama Nescafe FREE ;)


 Ada part yg sy rasa kelakar sgt..hahahahaha sungguh memalukan!! gara² Nescafe Free sy pon Free² kena gelak oleh kawan²..jahat mereka..hakhakhak 
Orang ingat air susu sy tumpah ( lucahnya ayat) rupanya air nescafe tu tertumpah kat baju terus smua kasi ketawa sy..wuarggghhhh maluuuuuu....but it's FUN! 


 Gambar air Nescafe tertumpah kat baju :(
Gong Xi Fat Cai..Tong Torong Canggggggg




01 Jan 2012
Manukan Trip

Wah..! tahun 2012 suda ka?? hahahaha..hai nama sy RARA....mau sy p mana awal tahun? alaaaa..kawan suda juga sy taip tajuk tu kan..Manukan la, hikhikhik gilak eeii awal tahun lg suda hitam. Hitam pon manis juga kan..kan..
Nah yg best tu sy tidak pernah outing sama ARNI,NURUL,LINDA & WANI ( selalu kot ngn minah ni ) hikhikhik.....punya hitam kami semua..wakakakaka paling galap suda sy. Percutian yg menyeronokkan sebab kali ni sy & kawan² sempat main BANANA BOAT!!! paling siukkk...tp sorry la gmbr ngn BBoat teda sbb teda tukang snep :p
Berenang² tinguk ikan NEMO,pastu berenang lg,berenang lg terus berenang....smp kami penat hahaha..pastu makan..haizzz paling Happening smp Pening sy dibuat mereka =)


 Manukan Trip 01Jan2012 with my Friend's....



Kenangan abadi untuk awal tahun 2012 saya & kawan² ..thank you :)